A GLOBOMED Kft. (H1147 Budapest, Borzavár u. 4.) az Új Magyarország Fejlesztési Terv GOP-2.1.1-09/A/2 pályázatán "Globomed Egészségügyi Szolgáltató és Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság technológiai fejlesztése" címmel 9.910.409 Ft, azaz kilencmillió-kilencszáztízezer-négyszázkilenc forint támogatást nyert. A megvalósítás idoszaka 2010 év. A támogatást a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (www.nfu.hu) tette lehetővé, melyet ezúton is köszönünk.
Közremuködő szervezet: MAG Zrt.


Cégünkről

A GLOBOMED Kft. története 2000. októberében kezdődik, amikor is azzal a céllal hoztunk létre vállalkozást, hogy keretei között, elsősorban bőrgyógyászati betegek és fogászati pácienseink számára kultúrált környezetben magas színvonalú egészségügyi ellátást nyújtsunk.

A cég tulajdonosai:

Dr. Kovács János orvos-közgazdász, ügyvezető
Dr. Fojtyik Ildikó fogszakorvos

Bőrgyógyászat:
2001-től működtettünk bőrgyógyászati magánrendelőket, jelenleg 2 helyszínen látjuk el bőr- nemigyógyászati, valamint kozmetológiai problémákkal jelentkező betegeinket:

8000 Székesfehérvár, Palotai út 8/B. (ALBA HÁZ Rendelő)
8060 Mór, Álmos vezér u. 2.

Fogászat:
Cégünk gyermekfogászati praxisának kezdeti működtetése után a fogászati területen privát ellátásra tért át, korszerűen berendezett, a város szívében fekvő rendelőnkben komplett felnőtt- és gyermekfogászati, fogszabályozási, szájsebészeti és implantológiai tevékenység is folyik. Filozófiánk szerint igényes anyagokkal és munkával, esztétikailag kifogástalan eredményt adó ellátással igyekszünk ügyfeleink bizalmát elnyerni és folyamatosan kiérdemelni, megtartani.

A GLOBOMED Kft. életében fordulópontot jelentett a 2005-ös év, mert ekkor indítottuk útjára cégünk lapkiadói tevékenységét. 2005. januártól adjuk ki meg esztétikus megjelenésű kéthavilapunkat „Bőrgyógyász Info” címmel, mely egyben a Magyar Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesületének hivatalos lapja is, minden magyar regisztrált bőrgyógyász számára ingyenesen jutatjuk el. 2007. novemberétől a GLOBOMED Kft. kiadásában jelenik meg évente 4 alkalommal az „STD és Genitális Infektológia” című szaklap is, mely a Magyar STD Társaság hivatalos fóruma is.
Hosszú előkészítő munka után megjelentettük a magyar bőrgyógyászok adatait részletesen tartalmazó kiadványunkat, a 2007-es Bőrgyógyász Almanach-ot. Hiánypótló kiadványról van szó, hiszen hasonló adatbázis hosszú ideje nem került nyomtatott formában ezt a szép szakmát művelő kollégák kezébe.
Kiadói portfóliónk bővítése részeként bőrgyógyászati atlaszok, továbbképző könyvek megjelentetése is terveink között szerepel.

A 2007-es évtől aktív rendezvényszervező tevékenységet is folytatunk, hiszen cégünk rendezte meg az I. Magyar Magánorvos Bál-t, mellyel hagyományt kívántunk teremteni. Rendezvényeinkről bővebb információ található itt: www.maganorvosbal.hu

Reméljük, hogy bemutatkozásunk meggyőzte Önt és a jövőben Ügyfeleink/Partnereink között üdvözölhetjük!